Koliko je teška borba sa infertilitetom znaju samo parovi koji su se uhvatili u koštac sa ovim problemom. Pobeda nekada dolazi brzo ili u razumnom roku, ali postoje situacije kada žene i muškarci godinama preživljavaju teške trenutke. I dok se jedni bore tako što ne žele da pričaju o problemima i potomstvu, postoje parovi koju svoju ljubav prema bebama ne skrivaju, već je svakodnevno iskazuju.

Upravo jedan takav par su i Anita i Miodrag Kovačev, koji su našli način da budu u kontaktu sa bebicama, i to kroz posao u kome oboje uživaju.

Zbog čega je njihovo novo zanimanje najlepše na svetu i kako su došli na ideju da fotografišu bebe, otkrio nam je Miodrag.

Koliko dugo se bavite fotografisanjem?

Fotografija mi je ljubav i hobi celog života. Svoj prvi digitalni fotoaparat sam kupio pre 15 godina. Tada sam kročio u čarobni svet fotografije od tada ljubav ne jenjava. Oduvek sam bio zadužen za fotografisanje na porodičnim putovanjima i dešavanjima. Za jednu i po deceniju bavljenja fotografijom mogu reći da sam valjano "ispekao zanat".