Jednostavnim promenama možete uticati na sposobnost svojih reproduktivnih organa da začnu i promeniti svoj život na najlepši mogući način – rađanjem novog člana porodice. Uz to što ćete, svakako, ukoliko imate poroke, prestati s pušenjem i konzumiranjem alkohola i kofeina, važna promena podrazumeva zdraviju ishranu.

Postoje namirnice čijim se uvođenjem u ishranu povećava verovatnoća za začeće. Kako biste se adekvatno pripremili za trudnoću i da bi ona bila iznesena na najzdraviji mogući način, važno je promeniti režim ishrane i učiniti zdravu prehranu sastavnim delom svakodnevnice.

Dobra vest jeste da hrana koja povećava plodnost blagotvorno utiče na zdravlje i tokom trudnoće. Tako se način života i ishrane neće promeniti ni tokom tih devet srećnih meseci života, a možete biti sigurni da i vi i vaša beba dobijate sve neophodne hranljve materije.

U galeriji saznajte koje namirnice će vam pomoći da osnujete porodicu.

Tamara Sorak

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama