Dženifer Lopez bavi se u slobodno vreme humanitarnim radom, a jedan od njenih projekata je Centar zdravog detinjstva. Reč je o programu koji promoviše zdravu ishranu kako za decu tako i za odrasle.

Atraktivna pevačica pojavila se na humanitarnom događaju, a sve kako bi sa svojim fanovima podelila jedan deo njene dnevne rutine.

Reč je o najzdravijem obroku u danu - doručku koji J.Lo nikada ne preskače, a koji se nalazi u samo jednoj čaši prepunoj vitamina i minerala.

“Znala sam da mi hrana koju jedem ne daje energiju što sam i osetila na svom telu. To su jela i moja deca pa sam se zapitala je li to dobro za njih? I tako sam isprobala nešto novo - izjavila je Dženifer i dodala kako bez ovog napitka ne započinje dan.

“Reč je o neverovatno zdravom smutiju, prepunom vlakana, omega 3 kiselina i proteina te ga možete piti i između obroka'.”

Ako i i vi želite da isprobate zdravi obrok u čaši, donosimo recept za Dženifer Lopez smoothie:

Sastojci:

- 1 šaka svežeg spanaća

- 1 zamrznuta banana

- 1 šoljica pirinčanog mleka

- 2 kašičice bademovog ili kukuruznog maslaca

- 1 kašičica proteinskog praška

Priprema:

- Sve sastojke ubacite u blender

- Mutite dok se sastojci ne povežu u ujednačenu masu.

- Smuti pijte ujutru ili između obroka.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 25, 2017 at 12:41am PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama