Bliže se uskršnji praznici, te se i euforija pojačava. I vi ste uzbuđeni, možda i pomalo nervozni oko pripreme svega, ali oni najmlađi definitivno jedva čekaju te dane. Mališani obožavaju Uskrs, šaraju jaja, prave čestitke i neobičnu dekoraciju. Definitivno su preusmerili svu svoju pažnju na kreativni rad i maštovitost. Zašto ne bismo i mi krenuli njihovim stopama?

Pored dekoracije, ručka, pripreme i šaranja jaja, desert je neizostavan deo praznika. Iako se u većini slučajeva odlučite da napravite omiljenu tortu, zašto ovog puta ne biste pustile mašti na volju? Hajde da budemo malo manje ozbiljni, a malo više deca. Verujte, uživaćete.

Neka slatkiši koje pripremite za mališane budu kruna vaše mašte i kreativnog rada. Dozvolite i malenim umetnicima da pomognu. Dajemo vam ideje kako da uskršnje poslastice dekorišete na najslađi mogući način.

Prelistajte našu galeriju i pronađite inspiraciju.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama