Kuglof je jedan od najjednostavnijih kolača, a evo nekoliko predloga kako ovaj običan biskvit može postati nezamenljiva poslastica na vašoj prazničnoj trpezi.

1. Prvi i osnovni je svakako mramorni venac. Ovaj kolač će već tokom same pripreme ispuniti vaš dom mirisom, toplinom i prazničnom atmosferom. Recept baš onakav kakav su naše bake koristile:

2. Ovakav kuglof verovatno još niste imali priliku da probate, sočan i aromatičan, a predstavlja pravu poslasticu za praznične dane koja će vas osvojiti već na prvi zalogaj.

3. Kolači od dizanog testa tradicionalno se pripremaju za svečane prilike. U nastavku pročitajte kako da od kuglofa, sa dodatkom suvog voća napravite najlepši božićni kolač .

4. Donosimo vam recept za najstariji modelirani kolač na svetu koji će zasladiti vašu prazničnu trpezu.

5. Jabuke, cimet i orasi su oduvek asocijacija na zimu, praznike i porodičnu atmosferu. Evo brzog i lakog recepta da utrošite ove namirnice koje uvek imate u kući i pretvorite ih u divan kolač:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama