Izgled jela podjenako je bitan kao i ukus, međutim mnoge mame često ne nađu vremena da se pozabave dekorisanjem, iako bi tako neizmerno usrećile najmlađe.

Pogledajte i 5 predloga za novogodišnju trpezu

Mi vam donosimo interesantan i brz način kako da dekorišete predjelo koje će oduševiti klince, a njegova priprema je toliko jednostavna da i oni mogu da se uključe. Sve što vam je potrebno jesu kuvana jaja (veća i manja), šargarepa, peršun, zrna bibera i štapić za ražnjiće ili čačkalice.

Pogledajte i Maštovito posluženje za decu

Skuvajte jaja, pa im potom malo odrežite vrh i dno. Veće jaje stavite na radnu površinu, a manje spojite sa štapićem za ražnjiće, tako da jedan kraj štapića ostane malo da viri.

Šargarepu iseckajte na manje i veće kolutove koji će poslužiti kao kapica jestivog Sneška. Da bi je fiksirali, šargarepu probodite kroz kraj štapića.

Oči, usta i dugmiće napravite od bibera, nos od komadića šargarepe, a metlu od peršuna.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama