Naslovna » Video »    PORODICA JE SVE! Posle dva sina, otkrili su pol trećeg deteta, njihova reakcija će vas dirnuti! (VIDEO)

PORODICA JE SVE! Posle dva sina, otkrili su pol trećeg deteta, njihova reakcija će vas dirnuti! (VIDEO)

Porodica je sve! Porodica je ljubav, toplina, dom, sreća, radost, porodica je zajedništvo i sloga! Ona nas čini jakima, upornima, hrabrima. Za porodicu ćemo sve uraditi, jer je svaka prepreka premostiva kada imamo jedni druge, a osmeh naših najbližih najvažniji.

A deca, oni su posebna priča. Kada dobijete dete, otkrivate toliko novog o sebi, postajete snažniji, volite više, grlite jače!

Ova srećna porodica koju čine mama, tata i dva sina, sada očekuje još jednog člana. Okupili su rodbinu i prijatelje kako bi pred njima saznali pol bebe koja je na putu. U balonu koji je trebalo da probuše nalazile su se roze ili plave konfete, zavisno od pola bebe. 

Uzbuđenje je bilo vidljivo na licima, mama je čak pokrila lice i rekla : -Ne mogu da gledam. A onda je tata probušio balon, roze konfete su se raspršile oko njih, a radost koja je usledila je nešto najlepše što ćete danas videti. 
Komentari
Preporučujemo