Objavljivanjem samo nekoliko fotografija, američka pevačica Bijonse opisala je svoj životni put – od nasmejane devojčice u roze haljinici, preko tinejdžerske senzacije, do srećne i uspešne supruge.

Američka pevačica Bijonse podelila je sa svojim obožavaocima putem društvene mreže „Instagram“ svoju fotografiju iz ranog detinjstva, na kojoj se veselo smeši, odevena u ljupku roze haljinicu s kragnicom. Njeni fanovi odmah su je uporedili s fotografijom Bijonsine ćerkice Blu Ajvi i primetili da im je jasno da je genetika razlog zbog kog je ćerka Bijonse i Džej Zija neodoljiva – ona je preslikana majka.

Ipak, Bijonse se tu nije zaustavila, već je podelila još nekoliko fotografija i prošlosti – sliku jednog od svojih prvih nastupa iz tinejdžerskih godina, fotografiju iz perioda kada je bila čklanica grupe „Destiniz čajld“, iz reklame za „Pepsi“, na kojoj je s Pink i Britni Spirs, kao i jednu od prvih na kojoj je sa svojim sadašnjih suprugom.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama