Stiven Mekloflin postaće tata u aprilu ove godine, a on i njegova supruga ne moraju se opterećivati imenom svoje ćerke, jer će umesto njih to učiniti Internet.

Naime, Stiven je pokrenuo Internet stranicu Namemydaughter.com i putem sajta "Reddit" pozvao ljude iz svih delova sveta da mu ponude svoje predloge za imenovanje budućeg člana porodicce Mekloflin.  Ime koje 2. aprila 2014. bude imalo najviše glasova biće upisano u rodni list Stivenove ćerkice, a imena koja trenutno imaju najviše glasova su Cthulhu, Amelija, Šarlot, Olivija...

Takođe, među ponuđenim imenima mogu se naći i Lakiša, Megatron, Slagator, Ulična lampa, Peka73rus, Vekitako692, Černobil, Špageti, a najzanimljivija su Tesla, Spajdermen, Betmen, Plejstejšn, Gugl, Krompir, Gangam Stajl, Frižider, Metalika i mnoga druga.

Ipak, Stivenu nije bilo da ubedi svoju suprugu da tako važnu odluku prepusti potpunim neznancima iz čitavog sveta. Zato je rekao da će imati mogućnost veta:

"Moja ćerka ne sme dobiti ime Vekitako692", upozorio je on.

Inače, svako ko je zainteresovan da pomogne Stivenu može ponuditi nekoliko imena ili glasati za ona koja već postoje na sajtu, a neprimerena imena se momentalno brišu. Ukoliko biste voleli da se uključite u Stivenov zabavni projekat, posetite stranicu Namemydaughter.com.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama