Mame i trudnice sposobne su da urade neverovatne stvari. Upravo to je dokazala jedna mama Alisa Devit, koja je uspela da spase troje dece od davljenja u jezeru.

Ona je u petom mesecu trudnoće uživala na plaži sa decom. U trenutku je primetila kako ručice it vode mašu i bore se za život.

Troje dece sa manje od 15 godina borilo se da izađe iz vode koja ih je odvela dublje u jezero. Istog momenta, trudnica je skočila da spase decu.

"Nisu mogli da održe glavu iznad vode", ispričala je.

"Najbolje što sam mogla sa pristaništa jeste da vrštim u telefon da pošalju pomoć."

Nakon što je pozvala pomoć, legla je na pristanište i pokušala da pruži deci ruku. "Kako pokušamo da se uhvatimo, njih povuče talas", pričala je.

"Momenat koji nikad neću zaboraviti jeste onaj kada me je devojčica pogledala i rekla - Umreću. Svaki put se rasplačem kada se setim", ispričala je potresena trudnica.

"Obećala sam joj da tu neće umreti i da ću je izvući odatle", dodala je.

Posle nekog vremena, uz svu moguću snagu, trudnica je uspela da izvuče decu. "Verujem da je bilo suđeno da budem tu baš u tom trenutku. Nije to slučajnost."

Pročitajte i...

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama