Deca će učiniti sve da od roditelja izmole džeparac, a jedan devetogodišnjak to je učinio na vrlo mudar način. Njegova majka objavila je na društvenim mrežama pismo koje joj je napisao, a u kojem je roditeljima pokušao da objasni zašto bi trebalo da mu daju džeparac.

"Dragi Kajl i Pol, smatram da bi deca trebalo da dobijaju džeparac jer to ima više koristi nego mana. Pišući ovo pismo, nadam se da ću vas nagovoriti. Moji razlozi su sledeći - čvrsto verujem da bi deca trebalo da dobijaju džeparac jer ih to uči vrednosti novca. Davanje džeparca uči ih i odgovornosti, a prestala bi i da  zanovetaju. Verujem da davanje džeparca podstiče nezavisnost i odgovornost. Molim vas, uzmite ovo u obzir. S poštovanjem, Džozef", napisao je dečak.

Rukom napisano pismo zaradilo je više od 2000 lajkova na Fejsbuk, a mnoge je zadivila domišljatost dečaka.

"Kao baka podržavam njegovu ideju", "Impresionirana sam kako je to sročio", "Odlično napisano, ima moj glas", komentarisali su ljudi.

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama