Pem Vilijams je sasvim slučajno naišla na priču o sedmoro mališana kojima je potreban dom.

Deca, koja imaju od jedne do dvanaest godina, bila su u hraniteljskoj porodici više od godinu dana, nakon što su im oba roditelja poginula u saobraćajnoj nesreći.

Pem nije mogla da prestane da ih posmatra i misli o njima.

"Ne mogu da objasnim. Ja sam nekako bila sigurna da treba da im budem majka", rekla je pedesetogodišnja Pem.

Ona i suprug Geri Vilis već imaju petoro dece, žive u Kaliforniji, a već godinama su hranitelji. Ipak, do sada nisu razmišljali o usvajanju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Willis (@second.chance.7)

Iako je očekivala suprugovu negativnu reakciju, s obzirom na to koliko i sami godina imaju, on je ipak prihvatio ovu ideju.

"Ovo je Bog imao u planu za nas", rekla je mama.

Iste noći pozvali su navedeni broj telefona. "Plašili smo se da su primili već hiljade poziva."

Ipak, dva meseca kasnije oni su upoznali Adelina (15), Rubi (13), Alesi (9), Entonija (8), Obriela (7), Lea (5) i Ksander (4).

Svi ovi mališani preživeli su tešku traumu. Roditelji kod kojih su završili, kao da sve do tada nije bilo dovoljno, bili su zavisnici i živeli su praktično kao beskućnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Willis (@second.chance.7)

"Stariji su bili ozbiljniji. Mislim da nas nisu shvatili odmah ozbiljno. Verujem i da je u njihovoj situaciji zaista teško imati poverenja, nakon što ti život sve to uradi. Rubi nije umela da bude dete. Morala je da bude figura majke svojim sestrama i braći.

Prvih šest meseci deca su imala problem sa spavanjem u strahu da će se opet nešto dogoditi.

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama