Jedna mama je istakla da je na spisku stvari koje ne dozvoljava svojoj deci i poznati slatkiš mančmelou. Mama i bolničarka Niki na svom Instagram profilu često objavljuje razna upozorenja drugim roditeljima koji oduševljeno prate njene savete, pa je tako i ovaj video naišao na brojne pozitivne reakcije.

Zašto? Niki je u svojoj objavi pokušala da objasni da je prosečan Mančmelou slične veličine kao i dušnik dece koja imaju tri godine i da baš iz tog razloga može biti vrlo opasan.

"Ukoliko ga mališani progutaju u komadu, može se zaglaviti u grlu i doći do gušenja. Kada se pomaša sa slinicama i sekretom, ovaj proizvod više nije mekan, već lepljiv, što znači da ga je teško progutati", naglasila je mama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Life saving education (@tinyheartseducation)

Takođe, Niki je istakla da je najbezbedniji način za upotrebu ovog kolačića kada se on podeli na četvrtine i tako posluži deci. Naglasila je da je ovaj kolačić podjednako opasan kao i grožđe.

Mnogi roditelji su se oduševili njenom objavom i istakli da do sada nisu znali za to i da bi trebalo da primenjuju njen savet o četvrtini kolačića.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Life saving education (@tinyheartseducation)

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama