Šestogodišnji Bridžer Voker rizikovao je svoj život kako bi od pobesnelog psa spasao mlađu sestricu. Kad je pas 9. jula napao njegovu sestru, mališan je hrabro uleteo, a pas ga je izgrizao po licu i glavi. Uprkos povredama uspeo je da zgrabi sestrinu ruku i pobegne s njom na sigurno.

Njegova tetka Niki Voker na društvenim je mrežama svojevremeno napisala da je dobio 90 šavova.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robert Walker (@robertwalker307)

"Moj bratanac je junak koji je spasao svoju seku od napada psa. On sam je primio ugrize kako pas ne bi dohvatio njegovu sestru", opisala je.

"Ako je neko trebalo da umre, mislio sam da to treba da budem ja", rekao je dečak prema tetkinim rečima.

Dečak je odmah odvezen u bolnicu. Posle niza hiruških zahvata Bridžer se lepo oporavio i vrato osmeh na lice.

Svetska bokserska organizacija (WBC) odlučila da mu dodeli titulu "najhrabrijeg čoveka na svetu", ali i titulom novog svetskog WBC prvaka, pa taj pojas sada dele Bridžer i Tajson Fjuri!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robert Walker (@robertwalker307)

Svetska bokserska organizacija je odlučila i da uvede novu težinsku kategoriju koja će se zvati "bridžer", upravo po malom junaku.

Roditelji malenog dečaka su posle ove nemile situacije odlučili da njegove ožiljke ublaže. Posle niza operacija i tretmana uspeli su rane da svedu na mimimum i da spasu lice hrabrog mališana.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robert Walker (@robertwalker307)

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama