Da li znate ko su dugine bebe? Ovaj termin je manje poznat, a označava se za bebe koje su rođene nakon pobačaja majke ili rođenja mrtvorođene bebe.

Zašto ih zovemo "dugine bebe"? Znate kako se kaže - posle kiše i oluje uvek dođe duga. Pa tako i posle strašnog životnog udarca, rodi se duga - novorođenče koje vam ulepša život.

Znamo da nije lako biti mama posle gubitka bebe, ali isto tako verujemo da, kada se rodi nova, mala duša nakon životne oluje, u tome uživaju i mama i tata i cela porodica.

Na tren ćete zaboraviti sve ružno što vam se dogodilo i nasmejaćete se iskreno i od srca. Mame koje su doživele ovakve trenutke mnogo više cene život i svaki radostan momenat koji im on pruža.

Baš iz razloga što beba rođena u ovakvim okolnostima, roditeljima izazove beskrajnu sreću - smatra se da su ti roditelji najradosniji i da imaju pored sebe najveće blago!

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama