Jedna mama iz Konga obožava da priprema različite Afričke specijalitete. Buru reakcija izazvala je zato što tako jakim obrocima hrani i svoju bebu od trinaest meseci, devojčicu Zuri.

Mamu Grejs ovi teški obroci sa mesom podsećaju na sopstveno detinjstvo.  "Tamo odakle dolazim nemamo posebnu hranu za bebe", rekla je.

"Dajem Zuri ono što je moja majka davala meni. Ona obožava kari da jede. Obožava i jagnjetinu i hranu sa Jamajke", rekla je mama.

Kada je počela da deli na TikToku videa kako priprema hranu ćerki, naišla je na mnogo osude od strane ljudi.

"Ko bi na svetu mogao da daje detetu tako odvratnu hranu", bio je jedan od komentara.

Jedna osoba je istakla kako ni njen pas to ne bi pojeo.

"Šta je ovo, beba treba da jede voće i povrće, a ne ovakve gluposti", dodala je neka osoba.

@texykitchen1

Reply to @call_meh_jordan ##babyfood ##babyhack ##momhack ##GraphicDesign ##InkDrawing ##momswhocook ##fyp ##foryou ##blw ##momlife ##needtoknow ##momhacks

♬ Therefore I Am - Billie Eilish

Mnogi su joj čak i pretili da će je prijaviti nadležnim organima.

"Povređivalo me je to na početku mnogo. Ne radim ništa loše", priznala je mama.

Dr Tobi Amosun, pedijatar iz Tenesija, tim povodom je rešio da se obrati i da kaže da ova mama ne radi ništa loše.  "Jedina hrana koju ja ograničavam bebi do prve godine je med, zbog opasnosti od botulizma, i mleko, jer im apsolutno nije potrebno", rekao je doktor. "Ukoliko nemaju alergije, posle godinu dana nema potrebe za bilo kakvim restrikcijama."

Šta vi mislite?

Pročitajte i...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama