Za sreću je potrebno malo, a dečica su primer da to malo može napraviti mnogo. Jedan tata je odlučio da svog sina iznenadi tako što mu je sobu okrečio u njegove omiljene boje.

Reakciju mališana koji ulazi u svoju sobicu je tom prilikom zabeležio kamerom i objavio na TikToku. Dečak je u polako i u neverici ušao u svoju sobu fasciniran onim što je tata uradio za njega.

"Kad sina iznenadite novim bojama u njegovoj sobi... Njegova reakcija i nije baš onakva kakvu smo očekivali", napisao je ovaj tata u opisu videa koji je dosada prikupio više od pet miliona pregleda.

@eric.lynner

##johndeere ##newpaintjob ##fyp ##parentingfail

♬ original sound - Eric Lynner

 

Dečak je nakon ulaska u sobu bio vidno iznenađen, bacio je igračku na krevet i na korak do suza rekao tati: "To nije bilo lepo. Krečio si sobu bez mene."

Tata je istakao da je dečak sam birao boje i dizajn za sobu, ali je bio tužan jer nije pomogao tati, a toliko je želeo.

"Očekivala sam da mu se neće svideti, a on je zapravo tužan jer nije mogao da pomogne. Preslatko", je samo jedan od brojnih komentara ispod videa.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama