Kreativnost među decom nema granice. To su dokazali i četrnaestogodišnja Maker Everet i njen devetogodišnji brat Kamden, koji su našli svoj način zabave.

"Suprug i ja radimo od kuće, pa u tom periodu deca treba da budu sama. Rekli smo im da, kada završe sa učenjem, mi ne možemo da ih zabavljamo", ispričala je mama Kristin.

Devojčica je upravo završila osnovnu školu, a svoje umeće sa kredom pokazala je pre nekoliko godina. Sada je rešila da svoj talenat ponovo probudi. Ovoga puta, brat joj je pritekao u pomoć.

Rezultat svega toga jesu svakodnevni crteži kredom, na kojim je glavni akter njen brat Kamden. 

Ova njena dela nisu zabavila samo brata, već i komšiluk, pa širi krug prijatelja, ali i svet. 

Mnogi njeni crteži vezani su za poznate svetske gradove. 

"Nikada nismo putovani izvan Amerike. Kam bi zaista voleo da putuje, pa voli da bude na raznim mestima makar i nacrtanim kredom. Pokušavam da mu to makar na ovaj način priuštim", rekla je četrnaestogodišnja devojčica. 

Kamden je tako imao fotke sa Ajfelovog tornja, posetio je Čikago, ali i polje lala u Holandiji, vozio gondolu u Veneciji i šetao se Kineskim zidom.

Pored putovanja, on je isprobao i nove hobije, poput kuvanja, mačevanja, mađioničarskih trikova...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama