Izbijanje zuba za bebe, ali i roditelje, može biti prava noćna mora. Gubitak apetita, nesanica, plač, razdraženost i preterano slinjenje neki su od simptoma izbijanja zubića. 

Da bi ta neugodnost što bezbolnije prošla, mogu se kupiti brojni proizvodi, od gelova za desni do igračaka koje će pružiti barem privremeno olakšanje.

TikTok korisnica Dženi otkrila je kako možete besplatno kod kuće pomoći svom detetu.

Sve što vam treba je mala krpica koju ćete umočiti u hladnu vodu pa zarolati i staviti u posudu za mafine. Nakon toga posudu stavite u zamrzivač na najviše pola sata, pa krpicu dajte detetu. Ona će hladiti njegove desni dok je veselo gricka i tako joj olakšati bolove.

@mommyacademy

Easy frozen washcloth teething ring ##newmomlife ##newmommy ##babytips ##babyteething ##teethingbaby ##momlifehack ##momhack

♬ Say So - Doja Cat

Video je pregledan preko dva miliona puta. Roditelji su potvrdili da će isprobati ovu ideju, a oni koji već jesu kažu da "čini čuda".

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama