Kada je četrnaestogodišnjeg Roba Kinija zajedno sa još sedmoro braće i sestara ostavio otac, cela porodica je osetila ogroman gubitak. Iako je otac tokom razvoda dobio starateljstvo, on ga nije želeo. "Dobio je starateljstvo, ali nas iskreno uopšte nije želeo", rekao je Rob. 

Rob se i sada seća reči svog oca u trenutku odlaska: "Znaš, ja sam završio sa decom. Moraćeš sam da vidiš šta da radiš sa njima, u supritnom će završiti u domu za nezbrinutu decu."

Tada je Rob prešao kod najstarijeg brata i njegove supruge. 

Rob je sada i sam otac. Nakon svega, imao je ogromnu potrebu da učini nešto za decu i tinejdžere koji odrastaju bez oca. Tada je rešio da započne Jutjub kanal na kom će decu, ali i odrasle, učiti praktičnim životnim stvarima, baš onim koje bi mnogi pitali svog tatu da im pomogne. 

Želite da znate kako se veže kravata? Rob je tu da pomogne? Kako otpušiti odvod? Rob zna da ga popravi. Ne znate kako da promenite gumu? Rob može pomoći.

Robov kanal pod nazivom "Tata, kako da..?" ne postoji ni dva meseca, a već je napravio veliki učinak na internetu. 

"Želim da ovo budu svakodnevne stvari koje su nam potrebne, ali uz to i mudrosti koje sam ja stekao tokom života, a koje će ohrabriti ljude", rekao je Rob. 

"S početka sam mislio da ću samo pokazivati ljudima kako se rade neke stvari, ali se sve popelo na jedan mnogo viši nivo."

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama