U vreme pndemije virusa korona zaista je potreban veliki broj zdravstvenih radnika u bolnicama. Upravo zato, u jednoj bolnici u Severnoj Karolini, u gradu Raliju, desila se situacija da su redovno zaposlene i četiri trudne medicinske sestre.

Priča o njima je naročito postala popularna upravo zbog poruke koju su rešileda pošalju svima, kako bi podstakle ljude da brinu o sebi i drugima, i ostanu kod kuće.

Not only do we come to work during his pandemic, but so do our unborn babies! Please take ALL of us into account before...

Posted by Cortney Ames Hart on Среда, 01. април 2020.

"Naše bebe su došle da radie zbog vas. Ostanite kod kuće zbog njih", poručile su četiri trudnice sa maskama za lice. 

Kortni Amer Hart, jedna od medicinskih sestara, podelila je ovu fotografiju na svom profilu i dodala: "Ne radimo samo mi u periodu ove pandemije, rade i naše nerođene bebe. Molim vas da to imate na umu pre nego što odlučite da izađete iz kuće".

Iako su trudne, i generalno bi trebalo da se čuvaju respiratornih infekcija i virusa, one su ipak odlučile da ostanu na svojim radnim mestima i pomažu ljudima kojima je to potrebno.

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama