Ksenija Verbitskaja iz Sankt Peterburga okitila se titulom Mrs. Universal Classic na takmičenju održanom u Bugarskoj. Izbor lepote održan je u Sofiji, a u borbi protiv 36 konkurentkinja, lentu je odnela 43-godišnja Ruskinja.

Prošle godine, Ksenija je pobedila na takmičenju Mrs. St. Peterburg Classic, čime se kvalifikovala da predstavlja svoju zemlju u zadnjoj fazi takmičenja koja je održana od 19. - 21. januara.

Za svoj nastup napravila je rusku narodnu nošnju, a u delu takmičenja u kojem su žene predstavljale talente otpevala je pesmu na španskom.

Da bi mogle da učestvuju na ovom takmičenju, žene moraju da budu udate, da imaju ostvarene karijere i da imaju najmanje 40 godina.

Ksenija radi kao ginekolog-akušer u svojoj lokalnoj bolnici. Ima četvoro dece - tri ćerke i jednog sina. Strast joj je ples, veliki je fan tanga, a životni san joj je da jednog dana pleše u Buenos Ajresu.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama