Kalifornijska policija podelila je fotografiju koja se vrlo brzo proširila internetom.

Jedna devojčica je, igravši se u automobilu dok je mama vozila, rešila da napravi jednu šalu. Očekivala je da će sve biti zabavno i smešno.

"Oko 17 časova, policija je primila poziv sa saopštenjem da se na ulici nalazi automobil u kom devojčica na zadnjem sedištu drži papir i moli za pomoć", napisali su u objavi. 

Na papiru je devojčica napisala: "Pomozite! Ovo nije moja mama", dok je žena vozila, ne sluteći šta njena ćerka pozadi radi.

***Things that make you say hmmmm*** At approximately 5:02 pm, our officers received a call of a vehicle traveling on...

Posted by CHP - South Sacramento on Субота, 11. јануар 2020.

Policija je, svakako, upozorila roditelje da bi u svakom momentu trebalo da znaju šta njihova deca rade, kako ne bi pravili pometnju u saobraćaju. 

Dok su mnogi na ovu fotografiju reagovali smehom, neki pratioci su bili za to da se devojčica kazni barem društveno korisnim radom. Naravno, veliki broj komentara je ipak bio uz roditelje, istakavši da niko ne može u isto vreme pomno pratiti i dete i put pred sobom. 

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama