Neverovatna je ljubav između majke i deteta.

Koale Lizi i njeno mladunče Fantom, udario je automobil. Na svu sreću, Fantom je, kako su je doktori od milja nazvali, prošla bez ogrebotine dok su njenoj majci stradala pluća.

Lizi je dva puta operisana. Operacije su prošle u najboljem redu, ali njeno mladunče je odmah nakon operacije zagrlilo majku i nije se od nje odvajalo dok nije progledala. Svom snagom je pružala mami podršku i ljubav dok je bolovala. 

"Hang in there mum, I'm here for support!" - this touching moment was captured as Phantom the koala joey cuddled his mum...

Posted by Australia Zoo Wildlife Warriors on Петак, 02. јун 2017.

Australijski Zoo vrt rado se seća ovih malih pacijenata koji su svojom ljubavlju istopili srca mnogih. Događaj je ostao zapamćen zahvaljujući objavljenim fotografijama, a ponovnim objavljivanjem i podsećanjem na ovaj događaj veterinari su hteli da skrenu pažnju na opasnosti kojima su ove prelepe životinje izložene u prirodi.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama