Kao i svake godine, decembar je doneo prazničnu atmosferu i u Belu kuću. I ovog puta, prva dama Amerike Melanija Tramp podelila je fotografije prekrasnog doma, a uz video koji je osvanuo na Tviteru rekla je :"Duh Amerike sija u Beloj kući! Jako sam uzbuđena što mogu da podelim sa vama ovu izložbu patriotizma."

I zaista, celo istočno krilo Bele kuće ukrašeno je sa naročitom simbolikom. Na jelkama se nalaze zlatne zvezde i patriotske vrpce, koje predstavljaju počast svima koji su izgubili svoje najbliže za vreme službe. 

"Tokom putovanja zemljom, inspirisali su me mnogi ljudi koje poznajem. Bez obzira na to koju državu zovu svojim domom, Amerikanci poseduju snažne vrednosti i cene istoriju i tradiciju naše nacije. Zahvalna sam svima koji su pomogli da Bela kuća ovako zasija za praznike", napisala je Melanija prilikom službenog obraćanja. 

Kako bi svi posetioci imali priliku da uživaju u dekoraciji i prelepim ukrasima koji unose pravu božićnu atmosferu, prva dama je počela zaista rano da se priprema. Još u julu ove godine, ona je na Tviteru napisala: "Krenuli smo sa planovima za Božić u istočnom krilu Bele kuće. Mnogo se radujem narednim mesecima, kada ću sa vama podeliti konačnu viziju ove posebne tradicije."

A kako biste i sami mogli da uživate u ovoj divnoj dekoraciji i duhu praznika, pogledajte fotografije u našoj galeriji.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama