Jedna nepoznata žena osvojila je pratioce širom sveta zaspavši na detetovoj fudbalskoj utakmici. Ova vidno iscrpljena mama zadremala je na zemlji.

View this post on Instagram

A post shared by Glennon Doyle (@glennondoyle) on Jan 25, 2018 at 6:47am PST

Uz fotografiju, autor Glenon Dojl je napisao: "Ovog četvrtka ujutru imate priliku da vidite mog heroja! Dok su ostale mame stajale i zabrinuto vikale, ova žena je legla na zemlju, oslonila glavu na torbu, prekrila lice jaknom i zaspala. S vremena na vreme, kada bi je buka probudila, ona bi skočila, digla ruke i navijala."

"Obožavam je. Cela njena pojava govori - Došla sam zbog deteta, ali neću da se pretvaram da nisam iscrpljena", dodao je Glenon pun razumevanja.

Ona je donela vrlo važnu poruku - žene treba da se odmore kada su toliko izmorene! "Hajde da ih upoznamo. Hajde da iz uzdignemo, nominovao bih ovu mamu heroja za predsednika. Skandiram ti, mama", rekao je fotograf. 

Mnoge mame su podržale ovu ženu uz reči hvale i podrške. "Hvala što pokazuješ da mame imaju pravo da se odmore"..."Obožavam njen čin kojim je pokazala ljubav prema sebi"... "Ovo je neprocenljivo", bili su samo neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama