Izvor: Blic Online


Pevač Brajan Adams je tako svoje prvo dete, koje je dobio sa asistentkinjom Alisijom Grimaldi nazvao Mirabela Bani. Muzičar je objasnio i kako su se odlučili za to ime jer je ona "poput zečića došla na Veliki petak".
 
Glumica Alisija Silverstoun je sinu koga je dobila sa muzičarem Kristoferom Džerekijem dala ime Ber Blu (Plavi Meda).

Maraja Keri je svojim blizancima dala ime Morokan Skot i Monro. Dečak je nazvan tako po sobi u kojoj je njegov tata Nik Kenon zaprosio pevačku divu. Ali, to ime nije toliko originalno.

Pre četiri meseca Majk Tajson i Lakia Spajser nazvali su sina Moroko Elijah Tajson.

Ališa Kiz je, sinu koga je rodila u oktobru, dala ime Egipat. To jedino nije iznenadilo njene fanove koji znaju da je pevačica bila oduševljena boravkom u Egiptu toliko da je stalno ponavljala kako je baš u toj afričkoj državi dobila inspiraciju za album "The Element of Freedom".

Manekenka Ducen Kros svog dečaka je nazvala Filon Džoj Gor.

Alanis Moriset i njen suprug Mario Tridvej su odlučili da sinu daju ime Ever Imre.

Silvester Stalone će ostati upamćen i po tome što je sinu dao ime Sage Munblod, a ni jedna lista neobičnih imena ne bi mogla da prođe bez ćerke Nikol Kidman, Sandej Rouz, ćerke Gvinet Paltrou i Krisa Martina, Epl, sina Gven Stefani Zume i nezaobilazne Suri - ćerke Toma Kruza i Kejti Holms.

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama