"Srećan 2. septembar - raspust je gotov, a mene je danas moja majka podsetila na jedno pismo koje sam poslao roditeljima iz sela na Zlatiboru tokom školskog raspusta leta Gospodnjeg 2000. godine", napisao je na svom Tviter profilu Jovan Simić, osnivač Humanitarne organizacije "Zajedno za život".

Razglednica koju je objavio je nasmejala sve korisnike Tvitera a Tvit je veoma brzo postao viralan.

Naime, Jovan je napisao svojim roditeljima nekoliko veoma iskrenih rečenica koje su opisale njegovu trenutnu situaciju, te zavapio za pomoć:

"Dragi mama i tata, ovde je ružno. Deda ne da da sednemo na krevet pošto kaže da je krevet za ležanje. Sega se igra 30 minuta. VADITE ME ODAVDE!!! Kajem se. Ne daju mi da idem sa drugovima na Rzav. Imam nekoliko pitanja za vas - kada će Sony, kako ste vi, kako je cela zgrada i kada me vadite? Pošaljite mi pismo, očekkujem sve odgovore. Uzgred, Miki je dobro. UPOMOĆ!"

"Ovo je nešto najjače što sam napisao ikada, čista drama u nekoliko činova", dodao je u svom autor ove originalne razglednice, koju su mnogi komentarisali i lajkovali, a jedan korisnik Tvitera je u komentaru podelio i svoj kratak sastav iz škole:

 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama