Vojvotkinja Kejt Midlton smršala je 13 kilograma nakon porođaja za pet nedelja. Pridržavala se ishrane sa niskim sadržajem ugljenih hidrata. Vojvotkinja je plivala i vežbala pilates, a nakon porođaja je redovno trčala.

Kim Kardašijan je nakon rođenja ćerkice Nort izgubila više od 22 kilograma. Svakog dana ujutro radila je 100 čučnjeva i pridržavala se Atkinsove dijete, ishrane bez ugljenih hidrata. Kim je jednom nedeljno imala pravo da "vara" i tada je uživala u svemu što je voli.

Bijonse se priklonila veganskoj ishrani, a često je i na 22-dnevnom programu ishrane, koja podrazumeva korigovanu i zdravu ishranu koja ne uključuje gladovanje. Osim što ne jede meseo, ona ne jede ništa što je životinjskog porekla, kao što je mleko, jaje i sir.

Dru Barimor nije žurela da skine 18 kilograma posle rođenja ćerkice. Liniju je vratila detoksikacijom prirodnim šejkovima i izbegavanjem mlečnih proizvoda i šećera.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama