Iako tata nije bio prisutan, Eva i Mateo, sada dvogodišnji mališani, proslavili su svoj rođendan uz tematsku zabavu.

U društvu Ronaldove izabranice Georgine, mališani su zaista uživali u svom danu, a ona je na svom Instagram profilu podelila  fotografije ove preslatke dečje žurke. 

"Proveli smo se divno na rođendanu Eve i Matea! Hvala svim drugarima mojih beba, kao i mojim prijateljima i porodici koji su nam se pridružili tokom ovog važnog dana", napisala je Geogrina, nasmejana i zadovoljna zbog radosti mališana tokom ove proslave.

Na proslavi su, naravo, bili prisutni i Ronadlov stariji sin Kristijano, ali i mnoštvo malenih drugara.

Zabava je bila praktično podeljena na stranu za devojčice i dečake, odnosno, princeze i supermene. Pored torti, balona i raznoraznih usklađenih ukrasa, mališani su ispoštovali dres kod svoje tematske  žurke i bili pravi slavljenici u centru pažnje.

Iako je bio opravdano odsutan, Kristijano Ronaldo je uz nasmejanu sliku svojih slavljenika na Instagramu napisao: "Mnogo mi je žao što nisam sa vama na ovaj poseban dan. Ipak, mama je sa vama. Da mi uvek budete srećni. Volim vas."

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama