Poznata komičarka, koja nas konstantno zasmejava svojim interesantnim fotografijama i snimcima o trudnoći, a sada i o majčinstvu, i ovoga puta je ostala dosledna sebi.

Naime, s obzirom na to da se porodila 5. maja, naišla je na veliki broj kritika što se već vratila poslu i održala stendap nastup samo dve sedmice nakon porođaja.

Kao i uvek, Ejmi je i ovoga puta na neobičan i interesantan način odgovorila na ove prozivke, te podelila fotografiju na kojoj izmlazava mleko za svoju bebu. 

"Šaljem ljubav svim mamama koje me posramljuju zbog sinoćnog stendap nastupa", rekla je uz svoju fotografiju. 

Nakon fotografije, komičarka je dobila veliki broj pozitivnih komentara, jer je uspela da pokaže javnosti kako to u stvari izgleda život zaposlene mame.

Ova mama je svega nekoliko dana nakon porođaja podelila jednu urnebesnu fotografiju iz bolničkog toaleta, na kojoj jasno vidimo nju koja već žudi za privatnošću, makar u toaletu. Pokazala je kako to zaista izgleda mama nekoliko dana nakon porođaja.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Milf alert 1 o’clock

@ amyschumer је поделио/ла објаву дана 12. Мај 2019. у 6:30 PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama