Iako se mesecima pisalo da će vojvotkinja da se porodi u svom domu, Megan Markl ipak je donela odluku da se porodi u luksuznoj bolnici u kojoj noć košta 15000 funti. Ovo porodilište, osim po velikoj profesionalnosti, poznato je i po sjajnim uslovima, pa kako prenose strani mediji ukoliko se Megan odlučila za šampanjac i jastoge za večeru, što veruju da jeste, cena je dostigla i 20.000 funti za veče.

U bolnici Potrland rade najbolji stručnjaci te se tako mnoge VIP mame odlučuju baš za ovu ustanovu kada su u pitanju njihovi porođaji kao i briga o deci.

Sve vreme uz suprugu
Princ Hari, prisustvovao je porođaju svoje supruge, a nakon porođaja obratio se medijima izjavom kako je to bilo potpuno neverovanto iskustvo, kao i da je izuzetno ponosan na svoju suprugu. 

Ova bolnica nudi hotelsku uslugu za sve nove mame, a poseduje i 36 privatnih soba, kao i vrhunsku uslugu medicinskih sestara. A na usluzi je 24-časovna posluga u sobama, kao i ekskluzivni krevetac za bebu i opuštajući đakuzi za mamu.

Najjeftiniji paket u bolnici košta 15.000 funti, a strani mediji navode da neke mame, u zavisnosti od vremena koje provedu u bolnici, potroše i do pola miliona.

Slavljenički obrok namenjen mamama nakon porođaja sadrži jastoga, šampanjac, čaj, ostrige i luksuzni foa gra, napravljen od pačetine.

Po izalsku iz bolnice bebe na poklon dobijaju skupe igračke i privatni foto editorijal.

Interesantnoje da beba Harija i Megan nije prva kraljevska beba rođena u ovom porodilištu, u njemu su se rodile i princeze Beatris i Judžin, ćerke princa Endrua, Čarlsovog rođenog brata. U ovoj bolnici se porodila i Vikotrija Bekam, Klaudija Šifer, glumica Elizabet Harli, kao i supurge najpopularnijih britanskih kuvara Džejmija Olivera i Gordona Remzija.

Pogledajte galeriju:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama