Devetogodišnja Bela Smit oduševila je ceo svet svojim velikodušnom gestom. Naime, nakon što joj je pre dve godine njen vršnjak rekao da ne može da proslavi rođendan jer to njegova porodica sebi ne može priuštiti, došla je na neverovatnu ideju.

Odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i osmislila je Beline kutije koje puni potrepštinama, balonima i sastojcima za kolače. Sve što pakuje su donacije sugrađana, a nakon što napuni kutije, predaje ih porodicama slabijeg imovinskog stanja, s popisa koji joj dostavlja škola koju pohađa.

For anyone local that wants to donate, you can drop items at any local Hometown Bank throughout April.

Posted by Marlana Evans on Среда, 17. април 2019.

Ove godine je već upakovala i podelila 65 kutija, a njena mama Marlana Evans je izjavila da se neverovatno ponosi svojom ćerkom.

"Radim u toj školi i znam da se učenici bore s raznim problemima. Bela je mnogo dobra devojčica velikog srca", kaže Evans.

Tome ide u prilog i što je prošloga meseca za vlastiti rođendan zamolila ljude da joj umesto darova daju donacije, koje će moći da upakuje učenicima kojima je potrebno. 

Zapratite nas i na Instagramu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama