Prošlog vikenda, pop zvezda Pink podelila je na instagramu fotografiju sa kojom se svaki roditelj sa malim detetom može poistovetiti.

Na ovoj staroj fotografiji nalazi se otac poznate pevačice Džim Mur, sa njenim zaspalim bratom Džejsonom u rukama. Izraz njegovog lica, koji će svaki roditelj razumeti, jasan je pokazatelj ogromne premorenosti.

"Fotografija mog tate me je mnogo nasmejala", napisala je Pink uz osmeh. "Do sada nisam videla roditeljstvo malog deteta uhvaćeno u savršenom trenutku."

Pink je želela da se našali sa svojim bratom onako kako to samo mlađa sestra ume, uz reči: "Sa njim je bilo mnogo posla. Ja sam bila savršena." 

Završila je rečima: Volim te, gospodine tata."

Pop pevačica i njen suprug Keri Hart imaju dvoje male dece, te im je jasno koliko roditeljski posao može biti naporan.

Par ima sedmogodišnju Vilou i dvogodišnjeg Džejmsona koji trčkaraju okolo, tako da nije bilo iznenađenje kada je Hart podelio fotografiju sa sličnim osećanjima još u avgustu prošle godine. Na fotografiji Hari pokušava da koristi kupatilo, ali uz uznemiravanje mališana "porodičnim sastankom".

Čak ni poznatima nije lako da dođu do malo sna ili intime uz mališane u kući. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama