Jedna od trenutno najpoznatijih trudnica, Megan Markl pokazala je da prati modne trendove, ali supruga princa Harija je sada takođe pokazala da su joj veoma važni i drugi trendovi, kao što je, recimo, uređenje enterijera.

Poznati kraljevski par, naime, trenutno renovira svoj životni prostor, a na red je došla i soba za njihovu bebicu koja stiže ovog proleća. 

Boje koje će dominirati u ovom najtoplijem kutku njihovog doma su trenutno veoma aktuelne i ne otkrivaju ni pol bebe (pogađate, nisu u pitanju ni roze ni nežno plava). Budući roditelji su za dečiju sobu izabrali kombinaciju bele i sivih tonova. 

"Prema izvorima koji pomažu u renoviranju njihovog novog doma, dečja soba će biti jako moderna", otkrila je Keti Nikol, novinarka koja se bavi izveštavanjem o kraljevskoj porodici.

Pol bebe još nije poznat, a, kako navodi Megan, ona i njen suprug će poštovati kraljevsku tradiciju, te sve do porođaja neće otkriti javnosti da li će dobiti devojčicu ili dečaka. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama