Praznici su pravo vreme kada porodica treba da bude na okupu. Ti momenti su najdragoceniji i najlepši za svaku majku, te je upravo to vreme kada svi postajemo još bliži sa voljenima, dosta radosniji i zahvalniji.

Glumica Dragana Dabović Čukvas koristi svaki slobodni trenutak sa svojom preslatkom ćerkom. Brižna mama obožava da se slika, a ni njena naslednica ne zaostaje mnogo u tome.

Porodica je u praznicima uživala u kućnoj atmosferi, uz jelku i ukrase, a zagrljaji prepuni ljubavi su bili neizostavni deo.

Božić su proveli u Novom Sadu, te je malena devojčica uživala u prazničnoj rasveti i lepoti ovog grada. Oduševljeni pogledi i osmesi malene dvogodišnjakinje su bili neizostavni.

Uživanje u snegu i zimskim čarolijama naravno da nisu izostali, a Bjanka nije skidala osmeh sa lica.

Mama i ćerkica obožavaju da se slikaju, te vrlo često svoje uspomene dele na društvenim mržama. Definitivno uživaju u svojim neprestanim šetnjama i igrama u prirodi, a međusobna ljubav je vidna na prvi pogled.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama