Najlepši pokloni su upravo oni koji nemaju veze sa materijalnim, a ljubav i sreća zbog dobijanja deteta su najdragoceniji dar koji nam Božić može doneti. 

Riki Martin, poznati svetski pevač i glumac, na instagramu je uz fotografiju objavio najlepšu vest za njega i njegovog partnera.

Naime, Riki i Džvan Josef postali su roditelji preslatke devojčice kojoj su dali ime Lusija Martin Josef.

Fotografija na kojoj malene ručice drže tatine prste "zasuta" je brojnim lajkovima i komentarima, a poznati pevač je izjavio da je ovo bez sumnje jedinstven Božić koji će im uvek ostati u pamćenju.

U malenu Lusiju, čije ime nosi značenje "ona koja donosi svetlost", ali i "dugo željena ćerka" i "najbitnija svojim roditeljima", na prvi pogled su se zaljubila i njena braća, blizanci koje je par dobio uz pomoć surogat majke. 

Ovo je zaista najbolji poklon koji su mogli dobiti, ne samo za praznike i rođendan (Riki je 27. decembra napunio 47 godina), već za čitav život, otkrili su presrećni roditelji. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama