Svakoj majci je najveća sreća u životu njeno dete. Jedino fotografije bar malo mogu da dočaraju lepotu tog majčinog užitka kada u zagrljaju drži svog mališana.

Eva Longorija se porodila u 43. godini života. Santjago Enrike je postao mamin maleni saveznik gde god da se kreće. Bez obzira da li je na poslu, ili pak na odmoru, mališa je uz mamu svakodnevno. Mama i sin su presrećni jedno uz drugo, što nam njihovi osmesi sa sigurnošću pokazuju, te verujemo da ni vi ne možete ostati ravnodušni. 

Eva Longorija je u trećem braku, a ljubavna priča između nje i meksičkog biznismena Hose Antinija Bastona traje već dve godine. Ovu porodicu sada upotpunjuje maleni Santi, na koga je  ova poznata mama preponosna.

Jasno nam je da je majčinska ljubav nešto najjače na svetu, a u to se možete uveriti kroz slike koje Eva često deli na svom instagram nalogu. Kako izgledaju srećni momenti ovih dvoje saveznika možete pogledati u galeriji. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama