Roditelji su spremni na sve kako bi njihova deca bila ponosna na njih. Jedan tata iz Vojvodine je zbog svog sina čak učestvovao i na školskom kulinarskom takmičenju i svim silama je želeo da bude najbolji.

Naime, u toku je obeležavanje Dečije nedelje, a on je izabran da ispred odeljenja svog sina priprema jelo po izboru, i da direktno uđe u takmičenje za najbolje pripremljen ručak.

"Sutra idem u osnovnu školu da kuvam pasulj za sinov razred.. Dečija nedelja je, pa po jedan roditelj kuva za svaki razred.. Ja opušteno spremio sve, kad mi stiže poruka od jednog tate.. Kaže "razbićemo vas".. Sad pakujem pored rebara i slanine - plus domaće kobaje. Neće treće tri niko da razbije", napisao je na svom Tviter nalogu.

Pored ogromne konkurencije on je osvojio drugo mesto pa se ubacivanje rebara, kobaje i slanine definitivno isplatilo.

Na kraju kada su svi jeli pasulj, slika je govorila više od hiljadu reči! Zadovoljan otac, ali i ceo razred. Sin je verovatno veoma ponosan na njega.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama