Presrećna mama objavila ja na Intagramu fotografiju koja je brzo prikupila veliki broj lajkova. Trenutak u kom uživa sa ćerkom Nort koja puni pet godina sledeće nedelje, dvogodišnjim sinom Sejntom i najmlađom bebom - Čikago, poznata Kardašijanka je opisala rečju "blagostanje". 

Kim je takođe nedavno šerovala fotografiju supruga Kanjea Vesta, koji u naručju drži ćerkicu Čikago, a u opisu fotografije stoji dirljiva poruka:

"Srećan rođendan, bebo. Bila je ovo luda godina, ali preživeli smo i život je lep! Ponosna sam na tebe i tvoje poslovne uspehe, i to što ostvaruješ svoje snove. Uvek me inspirišeš da verujem da ništa nije nemoguće. Volim te."

Kim i Kanje su u braku od 2014. godine, a u vezu su stupili 2012. godine, i to nakon višegodišnjeg prijateljstva. Zajedno su dosta toga preživeli, uključujući trudnoću i probleme sa začećem, ali su ipak ostali zajedno. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama