Samanta je završila u tom avionu samo zato što je propustila raniji let, prenosi "Tudej". Templ je trebalo da putuje kasnije, tako da je i ona igrom slučaja bila baš u toj letelici. Dvadesetpetogodišnja trudnica i putnica do nje zapodenule su razgovor, tokom koga je Samanta rekla Templ da se plaši majčinstva.

Posted by Temple Phipps on субота 7. октобар 2017.

"Shvatila je da uopšte ne znam šta da radim s bebom", rekla je Samanta za "Tudej".

Templ je oduvek želela da postane majka, ali joj se želja nikada nije ispunila. Zbog toga je iskoristila priliku i ponudila Samanti da usvoji njeno dete čim se rodi. Na rastanku joj je dala svoj broj telefona.

Nekoliko dana kasnije rodio se mali Von, a samo 20 minuta posle toga Templ je došla u porodilište da ga uzme.

"Videla sam ih zajedno i pomislila: To je to. Videla sam sve ono što ja nikada ne bih mogla da mu pružim", kaže Samanta.

"On je pravi blagoslov. Divan je. Ne mogu da verujem da je malo nedostajalo da ovo propustim", kaže Templ.

The #FeelGoodNews: A woman from Arkansas named Samantha Snipes was in an abusive relationship about two years ago when...

Posted by 92.5 KAAR FM on петак 13. април 2018.

Mali Von sada ima 18 meseci, a dve žene su i dalje bliske. Samanta se čak preselila u Severnu Karolinu, gde je pokrenula biznis.

Za to vreme, Templ gaji sina, koji "u svakom danu svog života vidi samo ljubav i lepe stvari".

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama