Mendi i Tajler Palmer su godinama pokušavali da postanu roditelji, ali bez previše uspeha. Shvatili su da ne mogu da imaju decu. Ono što je otežavalo situaciju jeste to što Mendi ima jako komplikovan oblik Kronove bolesti. 


Foto: Printscreen Youtube / Liftable

Više puta su čuli da je potrebno više roditelja koji mogu da usvoje decu u njihovom naselju, pa su odlučili da i oni probaju. Razgovarali su o tome i prijavili se na kurseve kako bi naučili više o usvajanju deteta. Nakon nedelju dana dobili su dozvolu i tada je u njihov život ušao Hanter.


Foto: Printscreen Youtube / Liftable

Hanter je prvo morao da provede godinu dana sa njima, kao starateljima. Tek tada su mogli da započnu proces usvajanja. Otišli su na sud, a pozvali su i svoje prijatelje i porodicu da budu tu uz njih.


Foto: Printscreen Youtube / Liftable

To je bio jako emotivan trenutak za sve njih, pogotovo kada je sudija izgovorio Hanterovo novo legalno prezime. Kada je čitao sudsku odluku, Hanter je pogledao Tajlera i izgovorio jednu reč koja je celi trenutak učinila mnogo lepšim: "Tata!"

Pogledajte video:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama