Kada je pre nekoliko dana posetila školu Reach Academy Feltham, čiji rad podržava Place2Be, organizacija pod pokroviteljstvom Kejt Midlton, sve oči bile su uprte u odevnu kombinaciju supruge princa Vilijama.

Posebnu pažnju privukla je činjenica da je vojvotkinja ponovo ponela trudničku haljinu koju je više puta nosila kada je pre tri godine nosila ćerku Šarlot.

Međutim, njen modni odabir za ovu priliku ostavio je snažan utisak i pre nego što je Kejt skinula kaput i pokazala ovaj modni komad.

Supruga budućeg kralja Velike Britanije pojavila se, naime, u upečatljivom strukiranom kaputu modne kuće Hobbs London koji je kombinovala sa cipelama identične boje!

U pitanju su plave cipele od prevrnute kože koje potpisuje prestižna kuća Jimmy Choo, preciznije dizajner Rupert Sanderson. Kejt jednostavno obožava ove salonke, pa slične modele nosi pune dve godine.

Ono što je posebno interesantno jeste da ovaj model cipela ima nešto deblju i stabilniju potpeticu, što ih čini idealnim za trudnice!

Pored plavih cipela, Kejt smo više puta imali priliku da vidimo u sličnom modelu crne boje.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama