Krajem novembra, jedan od najpopularnijih parova na svetu prisustvovao je manifestaciji Royal Variety Performance i uživao u interesantnim nastupima.

Među onima koji su imali čast da nastupe pred članovima kraljevske porodice bile su i devojčice koje su za princa Vilijama imale posebnu molbu. Naime, one su zatražile od budućeg kralja da - galopira kao konj!

"Molim vas, gospodine, da li biste galopirali s nama?" zamolila je devojčica princa Vilijama, koji je sa suprugom Kejt Midlton sedeo u loži.

Budući da je reč o delu neodoljivog plesa i da je devojčica bila veoma pristojna, Vilijam je pristao i zaigrao oponašajući konja. Za to vreme, njegova supruga nije uspevala da zadrži smeh.

"Izvinila sam mu se na kraju, a on je rekao da će vežbati svoj galop. Mislim da je bio divan jer se pridružio", izjavila je kasnije komičarka Miranda Hart, koja je vodila program.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama