Džulija Stils izazvala je mnogo negativnih reakcija kada je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj svog sina Strumera Njukomba Kuka nosi u kengur nosiljki, dok na leđima ima ranac.

Uz fotografiju je napisala: "Nisam nosila ranac od osnovne škole, a sada imam ih imam i napred i nazad".

Dulija, inače poznata američka glumica, nama najpoznatija iz filmova "Sačuvaj zadnji ples" i "10 razloga zašto te mrzim" u kom glumi sa Hitom Ledžerom, kojoj je ovo prvo dete, odmah se našla na meti zluradih komentara. 

"Kako to držiš bebu?", pisali su joj mnogi korisnici na ovoj društvenoj mreži. Nogice bi trebale biti provučene kroz rupe, a glavica bi trebala biti podignuta iznad ruba nosiljke. Ovako će se ugušiti.

A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on Nov 28, 2017 at 3:02pm PST

Uputstva o korištenju kengur nosiljke zaista savetuju da ništa ne sme da blokira dotok vazduha bebi, odnosno da glavica bude u potpunosti vidljiva. No komentari su postali toliko oštri, da je ova tridesetšestogodišnja mama morala da se oglasi.

"Rečeno mi je kako na prethodnoj fotografiji ne držim bebu pravilno. Vau, nisam to očekivala. Ono što je trebala da bude pohvala za proizvode koje volim, pretvorilo se u poziv da se komentariše moja sposobnost da budem majka. No to je internet, biljka mesožderka iz filma "Mala prodavnica užasa". 

Samo sam pokušala da sakrijem lik svog deteta, da se ne vidi na fotografiji. Ova fotografija je snimljena kod kuće, i ovo nije način na koji ga inače nosim. Svejedno, hvala na brizi. 

I još nešto "instagrameri", umesto pisanja zajedljivih komentara o majci petonedeljne bebe, zaplešite po svojoj dnevnoj sobi uz zvuke grupe Clash. To je mnogo zabavnije", zaključila je Džulija uz fotografiju ovog britanskog benda. 

A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on Dec 1, 2017 at 12:52pm PST

A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on Jul 19, 2016 at 7:12pm PDT

A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on Jul 26, 2016 at 7:28am PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama