Za trudnice svi kažu da su zahtevne. Bilo da je u pitanju ishrana, okruženje, emocije ili oblačenje. 

I tačno je, hormoni učine svoje, i određena hrana im prija više u odnosu na neku drugu, mogu iznenada da se zaplaču ili zimi hodaju raskopčane jer im je pretolo.

Ali kada je oblačenje u pitanju, to nema veze sa hormonima, bilo da je u pitanju pravnica, kozmetičarka ili princeza, sve trudnice samo žele da im bude udobno. Posebno kada su u pitanju svečani događaji kada trudnica mora da pronađe nešto u čemu se oseća prijatno i istovremeno izgleda onako kako je zamislila.

I izgleda da je Kejt Midlton pronašla TU haljinu. 

Naime, pre dva dana vojvotkinja koja je uskoro ulazi u četvrti mesec trudnoće, prisustvovala je jednoj gala večeri u Londonu. Tom prilikom ona je izabrala dugu crnu haljinu sa čipkastim tri četvrt rukavima, dizajnerke Dajane von Firstenberg.

Interesantno, istu haljinu je nosila na jednoj svečanosti 2014. godine dok je bila trudna sa svojim drugim detetom, princezom Šarlot.

Da li vi imate svoj omiljen trudnički komad?

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama