Jorgi Tistlvejt, beba koja sada ima 11 meseci, ima kosu koju bi svako poželeo.

Naime, njeni roditelji, Kler i Luka, bili su zabrinuti zbog toga što je rođena mesec dana ranije, ali čim su videli njenu kosu, strah ih je prošao.

"Tokom trudnoće su mi nekoliko putu na ultrazvučnom pregledu rekli da će beba imati mnogo kose. Mislila sam da nema šanse da lekari na ultrazvuku vide tako nešto, pa nisam tome pridavala značaja. Ali kada sam se porodila, ostala sam u šoku", kaže mama Kler za američke medije.

Foto: Youtube

Jorgi ima stariju sestru koja je takođe na rođenju imala dosta kose, ali ni blizu kao ona.

U početku je sve delovalo simpatično, bebina kosa koja je nastavila neobuzdano da raste, roditeljima je počela da zadaje dosta muke.

"Raste kao da je zalivamo. Nije imala ni mesec dana kada smo kosu morali da počnemo da joj sušimo fenom. Toliko je gusta da se tokom noći tako umrsi da je ujutru nemoguće raščešljati je! Srećom, Jorgi voli da se češlja, osim kad krenemo da je čupamo", kaže Kler i dodaje da nega bebine kose svakog dana uzme dosta vremena.

Ipak, sve "muke" koje imaju zbog bebine kose nestanu čim izađu na ulicu, jer ljudi oduševljeno komentarišu kako je Jorgi lepa i kako ima predivnu frizuru.

Mamu su čak pitali i da li je vodi kod frizera.

"Kada je lepo očešljaš Jorgi izgleda kao da je bila na feniranju. Kosta joj je toliko puna volumena, da izgleda kao damica koja je izašla iz salona", kaže oduševljena Kler.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama