Svaki roditelj uradiće sve kako bi usrećio svoje dete, međutim, neki idu i korak dalje, pa tako svojim mališanima dozvoljavaju i neke pomalo čudne, a možda i neprimerene stvari za njihov uzrast.

Jedna od njih je i mama Čeriti Leblank koja je svojoj dvogodišnjoj ćerki Felisiti ispunila želju i ofarbala joj plavu kosicu u ružičasto. 

Iako je Čeriti pazila na sve, ljudi su pisali različite komentare ispod njenih objava. Neki su bili puni podrške, a drugi su pak osuđivali i bili vrlo negativni. 

Ipak, važno je napomenuti da je Čeriti koristila farbu za kosu koja je predviđena posebno za najmlađe. Nije opasna, ne sadrži amonijak, a glavni sastojak čine veganske boje koje se zadržavaju samo na vrhovima kose. Reč je o boji “Manic Panic” koja se brzo ispire. Mama je sledila uputstvo za bojenje kose, zaštitila je odeću male devojčice i ostavila da boja deluje 20 minuta. Dan kasnije objavila je i video sa celim postupkom.

"Da li biste vi ofarbali kosu svog mališana?”, upitala je Čeriti pored fotografije preslatke Felisiti.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama