Mama iz Australije, Danijel Mičels, Danijel Mičels je 2007. godine došla na sjajnu ideju za biznis na osnovu svakodnevne obaveze svakog roditelja i iz toga je stvorila internacionalnu kompaniju vrednu 20 miliona dolara!

Naime, ona je osmislila novčanik za pelene!

Praktična torbica sa originalnim imenom sadrži vlažne maramice za bebe, podlogu za presvlačenje bebe, dve pelene i dva odelceta za presvlačenje. To je bila osnova za stvaranje kompanije koja se zove „b.box“ i koju je Danijel pokrenula sa svojom najboljom prijateljicom Monik Filer.

A post shared by b.box for kids (@bboxforkids) on Mar 24, 2017 at 4:22pm PDT

Njih dve su pre toga radile u korporativnom svetu, ali kada su postale mame, shvatile su da će provoditi jako malo vremena sa decom kada se vrate na posao.

"Znale smo da život koji smo vodile pre porođaja nije nešto što želimo kada smo dobile decu. Moj muž je tada puno radio i da sam se ja vratila na posao nikada ne bih viđala decu. Zato sam pomislila „ako ću već da radim naporno, radiću za sebe“", rekla je Danijel.

A post shared by BarnOmbord (@barnombord) on Aug 31, 2016 at 5:49am PDT

Iako nisu imale nikakvog iskustva u poslu sa bebi industrijom, Danijel i Monik su odlučile da probaju i da vide šta će se dogoditi. Svaka je uložila po 50.000 dolara da bi napravile prototip „novčanika za pelene“.

A post shared by b.box for kids (@bboxforkids) on Jul 27, 2016 at 2:02pm PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama