Pre nego što je svoju jednogodišnju ćerku Kajlu izvela napolje tog sunčanog dana, mama Rebeka Kenon je mislila da je učinila sve kako bi je zaštitila od jakih sunčevih zraka. Njih dve bile su kod Rebekine sestre, ali je Rebeka zaboravila da ponese kremu sa zaštitinim faktorom, te je pozajmila od sestre.

Ona je svojoj devojčici namazala Banana Boat Kids Sunscreen sprej sa zaštitnim faktorom 50, ni ne sluteći kakvu će reakciju kasnije tog dana izazvati kod njene ćerke.

Naime, za vrlo kratko vreme, devojčicino lice postalo je crveno i otečeno.

Rebeka je ćerku odmah odvela kod lekara koji su utvrdili da je mala Kajla dobila opekotine drugog stepena. Međutim, nešto nije bilo najjasnije - pored toga što je imala kremu sa zaštitnim faktorom, malena Kajla je nosila i kapu, a osim nje niko drugi nije zadobio opekotine.

Me an puppy are having cheerios ! Looking better today for sure !! Fudge Charlene Kim Hibbs Chris Fudge Jonathon Cannon Isobel Cannon Valerie Cannon-burt Florence Fudge Shane Fudge

Posted by Rebecca Cannon on Tuesday, May 9, 2017

“Ona je bila jedina koja je imala zaštitu, a jedina je na kraju izgorela”, kaže Rebeka za Today.com.

Doktori su malenoj Kajli prepisali kremu koja je trebalo da joj pomogne, ali nakon samo dva nanošenja njeno lice je postalo još crvenije i naduvenije. Rebeka se vratila u bolnicu gde je dermatolog utvrdio da je Kajla dobila opekotine izazvane određenim kaustičnim supstancama i kiselinama iz zaštitne kreme.

Nakon toga, Rebeka je odlučila da se obrati i proizvođačima koji su ponudili refundaciju i rekli da će uraditi testiranje kreme kako bi utvrdili šta je izazvalo ovakvu reakciju. 

Posted by Rebecca Cannon on Monday, May 8, 2017
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama